Verhuurd: Woning Rozenburgstraat in Den Haag

Fraai dubbel bovenhuis met terras

Indeling

Eigen entree op de begane grond. Lange hal met ruimte voor fietsen en trap naar de eerste verdieping. Overloop met apart toilet. Ruime woonkamer (5.55x3.27m) aan de voorzijde. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een fraaie moderne keuken (3.27x2.53m) welke beschikt over diverse inbouwapparatuur. Door de grote raampartij is er opvallend veel lichtinval. Vanuit de keuken is het ruime terras (3.27x2.70m) bereikbaar. Vanuit het terras is de ruime achtertuin (7.5x3.25m, op het noordoosten) middels een trap bereikbaar. Achter de tuin (met achteruitgang) bevindt zich nog een berging (6m2) die bij deze woning hoort. Trap naar tweede etage. Overloop met ruimte voor de cv-opstelling. Op deze etage bevinden zich twee slaapkamers van resp. 4.55x3.28 en 3.28x2.40. Daarnaast is er een moderne badkamer die voorzien is van een douche, wastafel en tweede toilet.

Bijzonderheden

Ruime dubbele etage met twee slaapkamers, een terras over de gehele diepte van de woning en een tuin met eigen berging achter het gebouw.
De woning ligt op een zeer centrale locatie; gezellige restaurantjes en cafés van het Centrum en de Haagse Markt bevinden zich op loopafstand en diverse scholen, winkels, sportfaciliteiten en uitvalswegen heeft u binnen een oogwenk bereikt. Door de uitstekende verbinding met het openbaar vervoer bent u niet alleen binnen een mum van tijd in het Centrum van Den Haag, maar ook op het strand van Scheveningen.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Centrum
Plaats
Den Haag
Etage
1e + 2e etage
Oppervlakte
68,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.190,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 10,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.200,-