Verhuurd: Woning Gedempte Gracht in Den Haag

In het hartje van het centrum gelegen 2 kamer appartement

Indeling

Gemeenschappelijke entree met bellentableau. Trap of lift naar eerste etage. Hal met entree appartement. Ruime hal met bergruimte en apart toilet. Ruime woonkamer met open U-vormige keuken. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur.  Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken. Ruime slaapkamer met toegang tot de badkamer. Deze is voorzien van een douche, wasmachine en wastafelmeubel. In het souterrain van het pand zijn nog twee bergruimtes waar gebruik van gemaakt kan worden.

Omschrijving

Dit fraai, compleet gemeubileerde, twee kamer appartement ligt in het midden in het bruisende centrum van Den Haag. Het nieuwe Theater Amare, de Spui bioscoop maar ook het filmhuis liggen om de hoek. De diverse tram- en busverbindingen zijn zeer dichtbij en de intercity stations Den Haag Centraal en Den Haag Hollands Spoor zijn binnen 5 minuten fietsafstand bereikbaar.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-10-2022
Oplevering
Gemeubileerd
Type
Appartement
Buurt
Centrum
Plaats
Den Haag
Etage
3e etage
Oppervlakte
59,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.330,-
TV
10,-
Internet
25,-
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
75,-
Water
15,-
Meubileringskosten
€ 25,-
Totale huurprijs
€ 1.495,-