Verhuurd: Woning Lage Nieuwstraat in Den Haag

Gestoffeerd 2-kamer appartement in het Centrum

Indeling

Centrale entree met brievenbussen en bellentableau, afgesloten centrale hal met lift en trappenhuis, entree appartement op 3e etage. Halletje met meterkast. Ruime en lichte woonkamer (5x3m). De woonkamer heeft een fraai balkon (2.5x1.4) op het zuidoosten. De open keuken (2.5x1.5) is uitgerust met een 4-pits elektrische kookplaat met afzuigkap, een oven, een koelkast, een aparte vriezer en een wasmachine. Naast de keuken bevindt zich een bar met hoge zitstoelen. Een lichte slaapkamer (3x2.6m) die ook toegang heeft tot het balkon. De moderne badkamer (2.5x1.3m) is betegeld en bestaat uit een douche, een toilet en een wastafel. In het halletje bevindt zich ook nog een diepe bergingkast.

Omschrijving

Een keurig gestoffeerd 2-kamer appartement gelegen op de 3e etage van een goed onderhouden appartementen complex in een rustige straat in het centrum van Den Haag. OP een steenworp afstand kan je genieten van alle winkels, gezellige terrasjes, bioscoop, theater, etc. Ook het openbaar vervoer is in de directe nabijheid beschikbaar waarmee je snel op het station bent, of richting Scheveningen, Delft of Rotterdam. Je beschikt over een eigen (fietsen)berging in de kelder.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks gezamenlijk inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Junior Verhuurspecialist

Liana Geworgian

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Centrum
Plaats
Den Haag
Etage
3e etage
Oppervlakte
40,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
1
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 790,-
Stoffering
35,-
Blokverwarming
75,-
Servicekosten
25,-
Totale huurprijs
€ 925,-