Verhuurd: Woning Lubeckstraat in Den Haag

Gemeubileerd 3 kamer appartement met balkon

Indeling

Gezamenlijke entree. Trap naar eerste etage. Entree appartement. Ruime hal. L-vormige woonkamer 25m2. Aparte nette keuken 3.5x2 met diverse inbouwapparatuur en toegang tot het balkon. Twee slaapkamers van 4x4 en 3.5x2. Badkamer met douche en vaste wastafel. Apart toilet. 

Omschrijving

Heerlijk licht appartement gelegen precies tussen de populaire gezellige winkelstraten de “Fred” en de Reinkenstraat in. Het appartement heeft een zonnig balkon over de gehele breedte van de woning op het zuiden/zuidoosten en een eigen fietsenberging op de begane grond. Het appartement ligt op loopafstand van zee, strand en duinen en de gezellige haven van Scheveningen. Ook nabij diverse internationale instellingen en diverse (internationale) scholen. Openbaar vervoer, zoals tramlijn 11 en bus 22/28 vind je om de hoek. 

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 61.148 euro voor een persoon of 77.521 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist en vastgoedfotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gemeubileerd
Type
Appartement
Buurt
Duinoord
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
90,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 940,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
€ 20,-
Totale huurprijs
€ 975,-