Verhuurd: Woning Jan van Houtstraat in Den Haag

Fraaie lichte woning met 3 slaapkamers (ook geschikt 3 delers)

Indeling

Entree. Hal welke toegang geeft tot o.a. de lichte woonkamer. In de woonkamer (20m2) bevindt zich een moderne (open) trap naar de verdieping. Ruime aparte keuken met diverse inbouwapparatuur. Ruime slaapkamer (3,1x2,8) die toegang geeft tot een beknopte achterplaats met een achterom, zeer handig voor fietsen. Er is ook een containerruimte aanwezig. Verder bevinden zicht op de begane grond nog een apart toilet (met wasmachine-opstelplaats) en een ruime inpandige bergruimte (3,5x1,6m).
Trap (in woonkamer) naar eerste verdieping. Overloop. Op deze verdieping bevinden zich 2 slaapkamers. Een ruime slaapkamer (4x3/2m) met inbouwkasten en een kleinere slaapkamer (van resp. 3,7x2,1m). Ruime moderne badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

Omschrijving

Deze lichte woning ligt in een rustige straat aan de rand van het Statenkwartier, heeft 3 slaapkamers, een gezellige keuken en een achterplaats (met achteruitgang). De gehele woning is voorzien van dubbel glas.
Gelegen dichtbij het strand, de Scheveningse haven, de Frederik Hendriklaan en is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Deze woning is ook geschikt voor 3 studenten.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 61.148 euro voor een persoon of 77.521 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 5-12-2022
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Woonhuis
Buurt
Geuzenkwartier
Plaats
Den Haag
Etage
bg + 1e etage
Oppervlakte
75,0 m2
Slaapkamers
3
Aantal personen
3
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.480,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.495,-