Verhuurd: Woning Laurierstraat in Den Haag

3 kamer appartement met een balkon

Indeling

Portiektrap naar de 1e etage. Entree appartement. Woonkamer van 10.0x3.3 met openslaande deuren naar een balkon van 12m2 met ochtend zon. Lichte keuken van 3.0x2.0 voorzien van een 4-pits gas kookplaat en koelkast. Twee slaapkamers van resp. 4.5x2.0 en 4.0x2.0, waarvan één met twee ruime inbouwkasten. Badkamer voorzien van een douche en wastafel. Apart toilet.

Bijzonderheden

De lichte woning is voorzien van CV, laminaat en een balkon. Gelegen nabij de leuke winkelstraat Weimarstraat en openbaar vervoer (bus 20, 21 en tram 2). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen 15 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Vastgoed beheerder /Verhuurspecialist

Stephanie Sanchez

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Heesterbuurt
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
69,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 980,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 995,-