Verhuurd: Woning Laurierstraat in Den Haag

Fraai en licht 2 kamer appartement

Indeling

Portiektrap naar eerste etage. Hal met apart toilet. De lichte woonkamer biedt een vrij uitzicht over de Heesterstraat. Deze woning heeft  1 ruime slaapkamer (3.70x2.90m) welke aan de achterzijde ligt. Aan de voorzijde is een ruime inloopgarderobe aanwezig. Een ruime badkamer uitgerust met ligbad, wastafel en wasmachine, voorzien van dubbel openslaande deuren naar het achterbalkon. De keuken is compleet ingericht met o.a. een vaatwasser en Borretti gasfornuis. Tevens is er voldoende bergruimte in de woning beschikbaar. Het balkon (3.65x1m) is te bereiken via de achterslaapkamer, badkamer en keuken. LETOP: TE HUUR VOOR 6 MAANDEN VAN 1 FEBRUARI 2023 TOT 31 JULI 2023.

Omschrijving

Superleuk volledig gemeubileerd drie kamer appartement in de populaire Heesterbuurt met veel winkels en horeca gelegen op loopafstand van de Weimarstraat. Deze locatie is heel goed bereikbaar met eigen vervoer en met het openbaar vervoer (OV) is het centrum van Den Haag binnen 15 minuten te bereiken. Door de grote raampartijen aan de voorzijde en de ligging, is de woning zeer licht.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 61.148 euro voor een persoon of 77.521 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Junior Verhuurspecialist

Liana Geworgian

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gemeubileerd
Type
Appartement
Buurt
Heesterbuurt
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
61,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 990,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
30,-
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
100,-
Water
20,-
Meubileringskosten
€ 40,-
Totale huurprijs
€ 1.195,-