Verhuurd: Woning Hugo Verrieststraat in Den Haag

Compleet gerenoveerd 2 kamer appartement

Indeling

Trap naar 2e etage. Overloop. Lichte woonkamer van 3.5x3.4m aan de achterzijde. Lichte slaapkamer van 3.5x3.5m aan de voorzijde. Moderne keuken met diverse (inbouw)apparatuur incl. nieuwe koel/vriescombinatie. Doucheruimte en apart toilet. Op de overloop komt ook een wasmachine/droger combinatie (nog niet te zien op foto).

Omschrijving

Deze compacte etage is recentelijk geheel gerenoveerd en voorzien van een moderne keuken, doucheruimte en apart toilet. Middels een vlizotrap is ook een vliering aanwezig die als bergruimte dienst kan doen. Gelegen in een sfeervolle jaren 30 straat. Gelegen tegen Oud Rijswijk aan, nabij winkels, openbaar vervoer, scholen, recreatieve voorzieningen en parken.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks gezamenlijk inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Senior Verhuurspecialist

Lindy Ongkiehong

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Laakkwartier-West
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
41,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
1
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 785,-
Gas
80,-
Water
15,-
Electra
50,-
Stoffering
10,-
Servicekosten
10,-
Totale huurprijs
€ 950,-