Verhuurd: Woning Otterlostraat in Den Haag

Leuk 4 kamer appartement met balkon

Indeling

Entree begane grond. Trap naar eerste etage. Hal. Ruime en lichte woonkamer met gezellige erker aan de voorzijde. Middels een schuifseparatie toegang tot de eetkamer. De eetkamer heeft middels openslaande deuren tot het achterliggende balkon (over de gehele breedte van de woning). Aparte moderne keuken (zonder apparatuur!). Vanuit de keuken heb je ook toegang tot het balkon. Dit appartement heeft twee slaapkamers, een aan de achterzijde welke voorzien is van een douche en wastafel en de tweede aan de voorzijde. Separaat toilet met fonteintje.

Omschrijving

Deze woning bevindt zich in een jonge kindvriendelijke wijk. Scholen en voorzieningen zijn er in de directe nabijheid van de woning. Met diverse gezellige winkelstraten op loopafstand zoals de Fahrenheitstraat, Weimarstraat, Regentesselaan en Valkenboslaan. Perfect voor uw dagelijkse boodschappen. De Otterlostraat is een rustige straat met openbaar vervoer op loopafstand. Het centrum, zee, strand en duinen zijn op enkele minuten fietsen bereikbaar.

Verhuurspecialist en fotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Kaal
Buurt
Oostbroek
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
70,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
0
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Onbepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 740,-
Servicekosten
10,-
Totale huurprijs
€ 750,-