Verhuurd: Woning De La Reyweg in Den Haag

Ruime 4 kamer appartement met balkon voor 3 woningdelers

Indeling

Portiektrap (met hekwerk afgesloten) naar eerste etage. Entree appartement. Hal met apart toilet. Keuken met diverse (inbouw)apparatuur. Ruime badkamer met douche, wastafel en was/droger combinatie. Vanuit alle slaapkamers aan de achterzijde en keuken heb je toegang tot het zonnige balkon (met balkonkast). Dit appartement heeft 4 slaapkamers van resp. 21m2, 21m2, 12m2 en 9m2.

Omschrijving

Dit ruime vier kamer appartement ligt aan een groene laan nabij het Zuiderpark met zonnig balkon op het zuidwesten. In de winkelstraten Dierenselaan, Kempstraat en de Apeldoornselaan treft u diverse winkels en horecagelegenheden, het openbaar vervoer is in de directe omgeving en een goede aansluiting op diverse uitvalswegen. Het centrum ligt op 10 min. fiets afstand.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Junior Verhuurspecialist

Liana Geworgian

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Oostbroek
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
86,0 m2
Slaapkamers
3
Aantal personen
3
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.540,-
Stoffering
5,-
Servicekosten
5,-
Totale huurprijs
€ 1.550,-