Verhuurd: Woning Regentesselaan in Den Haag

Leuk 2 kamer appartement

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de 3e etage. Entree appartement. Gang. Ruime lichte woonkamer. Nieuwe keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. Ruime slaapkamer. Nieuwe moderne badkamer. Apart toilet.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van cv, laminaat, een nieuwe badkamer en keuken, kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Gelegen nabij de winkelstraat Weimarstraat, park De Verademing, het Westeinde ziekenhuis en openbaar vervoer (bus 427 en randstadrail 2, 3). Het centrum van Den Haag is per fiets binnen 10 minuten bereikt. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 15 minuten bereikt. Gratis parkeren voor de deur.

Ook geschikt voor 2 studenten.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Regentessekwartier
Plaats
Den Haag
Etage
3e etage
Oppervlakte
52,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 955,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
160,-
Water
20,-
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.150,-