Verhuurd: Woning Regentesselaan in Den Haag

Fraaie 3 kamer appartement met groot terras

Indeling

Entree. Trap naar tweede etage. Entree appartement. Klein halletje met apart toilet en beknopte badkamer. Deze is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Ruime kamer ensuite. De ruime achterkamer (22m2) kan dienst doen als woonkamer omdat deze toegang heeft tot de keuken (7,5m2). De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ook heeft deze achterkamer een toegang tot het grote dakterras (20m2) aan de achterzijde middels openslaande deuren. De voorkamer kan ook dienst doen als grote slaapkamer (17m2). Vanuit de grote voorkamer heb je toegang tot een tweede kleinere slaapkamer (6,7m2) en een balkon (4m2) aan de voorzijde.

Bijzonderheden

Dit appartement was recentelijk helemaal opgeknapt (incl. keuken en badkamer) en voorzien van een fraaie houten vloer. Deze woning is gelegen nabij winkels en openbaar vervoer. Parkeren kan voor de deur (deels gratis, deels middels een vergunning).
Geïnteresseerd in deze woning? Stuur een mail naar lisa@anvastgoed.nl

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-7-2022
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Regentessekwartier
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
52,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 965,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/water/electra
€ 170,-
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.150,-