Verhuurd: Woning Maaswijkstraat in Den Haag

Geweldig 3 kamer appartement compleet gerenoveerd

Indeling

In de leuke Maaswijkstraat heeft u een gehele beneden verdieping tot uw beschikking. Eigen voordeur, lange gang tot achter, vervolgens toegang tot de voorkamer 4x4,5 ensuite achterkamer. Deze kan met een mooie glas in lood schuifpui gescheiden worden. Tevens zitten hier drie enorme opbergkasten, genoeg plek voor uw wintersport spullen of surfplank. Aan de achterzijde van de woning heeft uw een grote 4x4,5. Slaapkamer, grote wandkast, inbouw kast met wasmachine en wastafel meubel. De keuken is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. De badkamer is een nette douche/ toilet combinatie. Daarnaast is er nog een grote kast met toegang tot de kelder.

Bijzonderheden

Deze leuke woning is voorzien van CV, houten parketvloer, houten/kunststof kozijnen met dubbele beglazing, gordijnen in de woonkamer, kelder en diverse grote inbouwkasten. Wasmachine en stofzuiger aanwezig. Gelegen op een steenworp van winkels, het strand en de boulevard en loopafstand van een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan, kinderboerderij, zwembad De Blinkerd, het Westbroekpark met de mooie rozentuin en openbaar vervoer (bus 22 & tram 1, 9). Uitvalswegen (A4, A12 en A14) zijn in ca. 10-15 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid (met vergunning). Deze woning is ook geschikt voor 2 serieuze woningdelers.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
begane grond
Oppervlakte
65,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.185,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/water/electra
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.200,-