Verhuurd: Woning Gevers Deynootweg in Den Haag

Beknopt 2 kamer appartement op schitterende locatie

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond. Trap naar de 1e etage. Overloop. Entree appartement. Woonkamer met open keuken voorzien van apparatuur 5,8x3,7. Slaapkamer 2,2x2,2. Badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en toilet.

Omschrijving

Dit leuke appartement bevindt zich binnen steenworp afstand van een kinderboerderij, de winkelstraten Badhuisstraat en Keizerstraat, het strand, de boulevard, zwembad De Blinkerd en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1). Binnen enkele minuten lopen bent u bij een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en het Westbroekpark met de mooie rozentuin. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 10-15 minuten bereikt.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks gezamenlijk inkomen van 48.300 euro. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist en vastgoedfotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
30,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
1
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 775,-
TV
10,-
Internet
30,-
Servicekosten
€ 10,-
Gas/electra
150,-
Water
20,-
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 995,-