Verhuurd: Woning Zeilstraat in Den Haag

Romantisch visserswoning met 1 slaapkamer in fraai hofje

Indeling

Entree direct in de lichte woonkamer (4x5m) met half open keuken (3x2,5m) voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Vanuit de woonkamer toegang tot een douche/ toilet combinatie. Trap (n de woonkamer) naar de 1e etage waar de slaapkamer (4x4) zich begeeft met veel kastruimte en wastafel. Voor het huis is een buitenplaatsje (3x3m).

Bijzonderheden

Deze visserswoning ligt in een erg leuk hofje, midden in Oud-Scheveningen. Voorzien van cv en houtenvloeren. De woning ligt op 300m van zee, strand en boulevard en nabij alle openbaar vervoer en op loopafstand van de winkelstraat de Keizerstraat en vlak bij de gezellige Frederik Hendriklaan, de kinderboerderij en het Westbroekpark.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Sr Key Accountmanager

Nancy Doon

Deze woning is recentelijk verhuurd. Helaas kun je dus niet meer reageren. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd de meest actuele woningen.

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-8-2022
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
bg + 1e etage
Oppervlakte
46,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 870,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 5,-
Gas/water/electra
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 875,-