Verhuurd: Woning Zandvoortstraat in Den Haag

Leuk 2/3 kamer appartement nabij strand

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de 2e etage. Entree appartement. Woonkamer van 4.65/4.20x3.40 doorgebroken naar een zijkamer van 3.3x2.1. Nette keuken van 2.65x2.10 voorzien van een 4-pits gas kookplaat en koelkast met vriezer en magnetron Slaapkamer van 4.60/4.10x3.40 met wastafel en twee linnen kasten. Moderne douche. Separaat toilet.

Bijzonderheden

Deze leuke woning is voorzien van CV, laminaat vloeren en een intercom. Gelegen tegenover een kinderboerderij op loopafstand van de winkelstraat Badhuisstraat, het strand, de boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan, zwembad De Blinkerd en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in 10-15 minuten bereikt. Parkeren kan met een vergunning. ALLEEN VOOR 1 PERSOON GESCHIKT

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks gezamenlijk inkomen van 48.300 euro. Voor meer informatie klik hier.

Vastgoed beheerder /Verhuurspecialist

Stephanie Sanchez

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
51,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
1
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 755,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 20,-
Gas/electra
155,-
Water
20,-
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 950,-