Verhuurd: Woning Treilerdwarsweg in Den Haag

Fantastisch top-appartement met schitterend uitzicht over de Scheveningse Haven en zee

Indeling

Gemeenschappelijke entree met bellentableau. Trap of lift naar 6e etage. Entree appartement. L-vormige hal met garderobe die toegang geeft tot alle ruimtes. Ruime, zeer lichte woonkamer met moderne open keuken (totaal ruim 39m2). De luxe keuken is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur zoals inductiekookplaat met afzuigsysteem, koelkast met vriesvak, combi oven/magnetron en vaatwasser. Vanuit de woonkamer toegang tot het riante balkon over de gehele breedte van de woning met fantastisch uitzicht op de haven en zee. Er zijn twee slaapkamers, een ruime (master) slaapkamer (22.5m2) en een tweede kleinere slaapkamer (11.6m2). Het balkon strekts zich ook nog uit langs de twee slaapkamers. Ruime moderne badkamer welke voorzien is van een inloopdouche en dubbele wastafel. Daarnaast is nog een apart toilet met fonteintje aanwezig en een bergruimte welke voorzien is van een wasmachine aansluiting.

Omschrijving

Deze 3-kamer nieuwbouwwoning op de bovenste verdieping (6e etage) in het wooncomplex "Boegbeeld", is gebouwd volgens de laatste normen en is dus heel duurzaam en heeft energielabel A++ ! De warmwatervoorziening is aangesloten op een collectieve WKO-installatie - hierdoor een zeer lage GWE onkosten. De gehele woning is voorzien van mooie stenen vloeren (ziet er uit als echt parket) en vloerverwarming. Dit schitterde appartement ligt op een toplocatie, vlakbij de haven, op loopafstand van het strand en de boulevard. Aan de haven bevinden zich diverse gezellige restaurants. Maar je kan ook lekker flaneren langs de jachthaven. De gezellige winkelstraat "de Fred" ligt op nog geen 10 minuten fietsen. Openbaar vervoer is ook aanwezig in de directe nabijheid. 

Dit appartement beschikt ook over glasvezel, videophone en een ruime en goed toegankelijke parkeerplek in de onderliggende garage (ook per lift te bereiken, kosten 175 euro p/m), vier plaatsen in de fietsenstalling en een gemeenschappelijke binnentuin.

Verhuurspecialist en fotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
6e etage
Oppervlakte
90,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 2.625,-
Stoffering
100,-
Parkeerplaats
175,-
Totale huurprijs
€ 2.900,-