Verhuurd: Woning IJmuidenstraat in Den Haag

Zeer fraaie dubbele bovenwoning in Scheveningen met zolder

Indeling

Entree begane grond. Trap naar eerste etage. Overloop die toegang geeft tot de ruime en lichte woonkamer aan de voorzijde (6.25x3.45), half afgesloten L-vormige eetkamer met open keuken aan de achterzijde (3.48x5.43/3.45). De u-vormige keuken is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Op de overloop bevinden zich nog een apart toilet en een aparte wasruimte met wasmachine aansluiting. Aan de voorzijde bevindt zich ook nog een kleine kamer (2.44x2m) die prima dienst kan doen als studeerkamer.

Trap naar tweede etage. Overloop. Twee kleinere slaapkamers van 10 resp. 8m2 aan de voorzijde. Badkamer met bad, wastafel en toilet. Ruime slaapkamer aan de achterzijde van 4.75x3.67m. Middels een vlizotrap is de zolder (1.60x7.00) bereikbaar.

Omschrijving

In het geliefde en gezellige Renbaankwartier gelegen sfeervolle dubbele bovenwoning. Deze woning ligt in een rustige en kindvriendelijke straat op slechts enkele minuten wandelen van het strand! In de nabije omgeving bevinden zich kinderboerderij ’t Waaygat, het Westbroekpark, natuurgebied Meijendel, diverse speeltuinen, scholen, winkels en restaurants.

Senior Verhuurspecialist

Lindy Ongkiehong

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
1e + 2e etage
Oppervlakte
84,0 m2
Slaapkamers
3
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Onbepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.610,-
Stoffering
25,-
Servicekosten
15,-
Totale huurprijs
€ 1.650,-