Verhuurd: Woning Gevers Deynootweg in Den Haag

Fraai appartement met aparte slaapkamer nabij strand

Indeling

Entree appartement (gelegen op begane grond). Ruime en lichte woon/eetkamer met open keuken. Deze keuken is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur zoals, koelkast, oven, 2 pits-inductie kookplaat en vaatwasmachine. Nette slaapkamer. Fraaie badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. In de trappenhal van het hoofdgebouw staat een gemeenschappelijke wasmachine/droger combinatie.

Omschrijving

Dit gemeubileerde appartement ligt op 150m van het strand en Boulevard.  Het appartement bevindt zich in een monumentale pand (1895) aan het begin van de Gevers Deynootweg. Winkelen kunt u in gezellige Keizerstraat met een ruim aanbod van vele buurtwinkels, gezellige terrassen en een bibliotheek. Openbaar vervoer stopt voor de deur met een directe verbinding met het centrum van Den Haag, het Kurhausplein, het Centraal Station, Station Hollands Spoor en Delft. Parkeren middels parkeervergunning.

VOOR DEZE WONING HEEFT U EEN HUISVESTINGVERGUNNNING NODIG EN DIT APPARTEMENT IS ALLEEN GESCHIKT VOOR 1 PERSOON

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist en fotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gemeubileerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
begane grond
Oppervlakte
31,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
1
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.035,-
Gas
100,-
Water
20,-
Electra
40,-
TV
15,-
Internet
30,-
Meubileringskosten
40,-
Servicekosten
15,-
Totale huurprijs
€ 1.295,-