Verhuurd: Woning Zeilstraat in Den Haag

Romantisch visserswoning met 1 slaapkamer in fraai hofje

Indeling

Entree direct in de lichte woonkamer (4x5m) met half open keuken (3x2,5m) voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Vanuit de woonkamer toegang tot een douche/ toilet combinatie. Trap (n de woonkamer) naar de 1e etage waar de slaapkamer (4x4) zich begeeft met veel kastruimte en wastafel. Voor het huis is een buitenplaatsje (3x3m).

Omschrijving

Deze visserswoning ligt in een erg leuk hofje, midden in Oud-Scheveningen. Voorzien van cv en houtenvloeren. De woning ligt op 300m van zee, strand en boulevard en nabij alle openbaar vervoer en op loopafstand van de winkelstraat de Keizerstraat en vlak bij de gezellige Frederik Hendriklaan, de kinderboerderij en het Westbroekpark.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist en vastgoedfotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-1-2024
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
bg + 1e etage
Oppervlakte
46,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 880,-
Stoffering
10,-
Servicekosten
5,-
Totale huurprijs
€ 895,-