Verhuurd: Woning Jacob Pronkstraat in Den Haag

Gezellig 2 kamer appartement nabij het strand

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de 1e etage. Entree appartement. Gezellige woonkamer van 4x4 met een schouw, houtkacheltje en een mooie, eenvoudige open keuken voorzien van een gasfornuis, afzuigkap en wasmachine aansluiting. Ruime slaapkamer van 4x4 met een grote kledingkast. Beknopte badkamer van 2x1.5 met een douche, toilet, wastafel en design radiator.

Omschrijving

De lichte woning is voorzien van CV, mooie houten vloeren, een schouw, houtkacheltje, TV en internet. Gelegen op een steenworp van het strand, de boulevard, diverse winkels, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan, het Westbroekpark met de mooie rozentuin en openbaar vervoer (bus 23 en tram 1, 11). Binnen 15 minuten bent u bij uitvalswegen (A4, A12 en A13). Voldoende parkeergelegenheid voor vergunninghouders.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Junior Verhuurspecialist

Liana Geworgian

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
50,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
1
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Nog onbekend
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 870,-
Gas
55,-
Water
15,-
Electra
30,-
Internet
15,-
Servicekosten
10,-
Totale huurprijs
€ 995,-