Verhuurd: Woning Pansierstraat in Den Haag

Leuk en ruim 2 kamer appartement

Indeling

Gezamelijke entree. Trap naar 2e etage. Hal met deur naar woonkamer van 23m2. Woonkamer leidt naar de dichte keuken van 10 m2 voorzien van een inductiekookplaat en afzuigkap. Slaapkamer van 12,5m2. Badkamer voorzien van een ligbad, wastafel en toilet. Gedeelde fietsenstalling. Binnenplaats voor algemeen gebruik.

Omschrijving

Dit fraaie zolder appartement is voorzien van CV en vloerbedekking. Gelegen in een zeer goede buurt op loopafstand van de winkelstraten Badhuisstraat en Keizerstraat, het strand, de boulevard, een kinderboerderij, het Westbroekpark met de mooie rozentuin, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan, de Franse school, Duitse school en openbaar vervoer (tram 1, 11 en bus 21, 23). Binnen 5 minuten fietsen bent u bij de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in 10 minuten bereikt. Parkeren kan met een bewonersvergunning.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks gezamenlijk inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist en fotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
40,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
1
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 870,-
Gas
80,-
Water
20,-
Electra
50,-
TV
10,-
Internet
20,-
Stoffering
20,-
Servicekosten
5,-
Totale huurprijs
€ 1.075,-