Verhuurd: Woning Monstersestraat in Den Haag

Ruim 4 kamer appartement met balkon

Indeling

Entree appartement via open portiek. Ruime L-vormige hal met apart toilet. Ruime en lichte woonkamer (5.7x3.8m) aan de voorzijde. Middels een schuifseparatie gescheiden (met glas-in-lood) van de eetkamer (4.95x3.90m).  Nette (aparte) keuken voorzien van diverse (inbouw)apparatuur en toegang tot het balkon. Aan de voorzijde bevinden zich nog twee slaapkamers van resp. 11m2 en 7,5m2. Ruime badkamer voorzien van douchecabine, wastafelmeubel. De woning is ook voorzien van meerdere inbouwkasten.

Omschrijving

Vanwege de enorme belangstelling voor deze woning hebben wij een BEZICHTIGINGSSTOP ingesteld.

Dit leuke appartement is gelegen op steenworp afstand van de gezellige Haagse markt en het sport-en recreatie park "De Verademing". Tevens is het stadscentrum gemakkelijk aan te fietsen en zijn de verbindingen met het openbaar vervoer uitstekend.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Schildersbuurt-West
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
80,0 m2
Slaapkamers
3
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 885,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 10,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 895,-