Verhuurd: Woning Regentesselaan in Den Haag

Leuk 3 kamer appartement met een ruim balkon

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de 2e etage. Entree appartement. Lichte voorkamer van 5.5x4 met en suite achterkamer van 5.5x4 voorzien van een inbouwkast en openslaande deuren naar een ruim zonnig balkon van 6x2.5. Nette keuken van 3x2 voorzien van een gaskookplaat, oven en afzuigkap. De slaapkamer is 3x2. Nette douche-toilet combinatie met een wastafel.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV, linoleum vloeren en een ruim balkon. Gelegen nabij de leuke winkelstraat Weimarstraat en openbaar vervoer (tram 11 en 12). Het centrum van Den Haag is binnen 10 minuten fietsen bereikt en heeft vee winkels, leuke restaurants, cafe's, kroegen en 2 bioscopen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 15 minuten bereikt. Gratis parkeren voor de deur.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Vastgoed beheerder /Verhuurspecialist

Stephanie Sanchez

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Valkenboskwartier
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
60,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 985,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 10,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
25,-
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.020,-