Verhuurd: Woning Henri ter Hallsingel in Rijswijk

Nieuw gebouwde studio tegenover winkelcentrum

Indeling

Gemeenschappelijke entree met bellentableau en brievenbus. Trap of lift naar eerste etage. Entree studio. De studio is in twee gedeeld doordat de badkamer en keuken zich in het midden bevinden. Aan de raamzijde bevindt zich een ruim woongedeelte. Een deel is verhoogd en kan uitstekend dienst doen als een lounge gedeelte. Open keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Het slaapgedeelte (eventueel af te schermen middels een kamerscherm) grenst aan een moderne badkamer. Deze is voorzien van een douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. In de kelder bevindt zich een (gedeelde) fietsenstalling.

Omschrijving

Deze studio maakt deel uit van een 9-tal nieuw gebouwde en fraai afgewerkte studio's in een voormalig sportschool op de eerste etage. Gelegen op een ideale locatie; recht tegenover het winkelcentrum In de Bogaard. En verder ook zeer gunstig gelegen t.o.v. winkels, openbaar vervoer (o.a. NS-station), scholen en uitvalswegen.

Junior Verhuurspecialist

Liana Geworgian

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Rijswijk
Plaats
Rijswijk
Etage
1e etage
Oppervlakte
39,0 m2
Slaapkamers
0
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 830,-
Gas
45,-
Water
10,-
Electra
20,-
TV
30,-
Internet
40,-
Stoffering
50,-
Servicekosten
25,-
Totale huurprijs
€ 1.050,-