Verhuurd: Woning Tollensstraat in Rijswijk

Karakteristieke woning in Rijswijk met twee slaapkamers en tuin

Indeling

Entree met tochtportaal. Royale woonkamer met luxe open keuken met diverse inbouwapparatuur en uitzicht over het Tollensplein. De woonkamer is voorzien van sfeervolle ramen met glas in lood. Achtergelegen separaat toilet met halletje en deur naar de ruime achtertuin (38m2, op het oosten) met berging en achterom.

Eerste etage: Hier bevinden zich twee ruime, lichte slaapkamers, waarvan een gelegen aan de voorzijde met prachtig uitzicht over het Tollensplein en de kerk, en de ander gelegen aan de achterzijde met uitzicht over de heerlijke achtertuin. Luxe badkamer met wastafel, wandcloset, inloopdouche, radiator en wasmachine aansluiting.

Omschrijving

Sfeervolle, lichte woning (79m2) gelegen in het centrum van Oud Rijswijk met openbaar vervoer, winkelvoorzieningen, de Rijswijkse markt en horecagelegenheden op steenworp afstand.

Verhuurspecialist en vastgoedfotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-1-2024
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Rijswijk
Plaats
Rijswijk
Etage
bg + 1e etage
Oppervlakte
79,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.600,-
Stoffering
30,-
Servicekosten
20,-
Totale huurprijs
€ 1.650,-