Verkocht: Woning Enkhuizensestraat 13 + 13 a in Den Haag

Een echt familiehuis met diepe tuin in Scheveningen

Indeling

Vanuit de voortuin is de entree van de woning bereikbaar; entree, hal met dubbele meterkast, entree parterrewoning, gang met toegang tot de badkamer voorzien van douche, toilet en vaste wastafel. Fijne en lichte tuingerichte woon/eetkamer ensuite met suite separatie en vaste kasten. Separate keukenruimte, op dit moment is er op de begane grond geen keukenblok aanwezig maar wel het benodigde leidingwerk en afvoer waardoor de keuken naar eigen wens en smaak geplaatst kan worden.
Vanuit de eetkamer en keuken toegang tot de diepe tuin op het westen gelegen met stenen berging.

Eerste verdieping:
De vaste trap vanuit de hal op de begane grond leidt naar de eerste verdieping met eigen toegangsdeur, centrale overloop met toegang tot alle ruimten; badkamer met toilet, douche en vaste wastafel. Vanuit de badkamer tevens toegang tot het achterbalkon.
Slaapkamer met goede maatvoering aan de achterzijde, slaapkamer aan de voorzijde welke momenteel in gebruik als woonkamer. Seperate keuken aan de voorzijde voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Tweede verdieping:
De vaste trap leidt verder naar de tweede verdieping; de lichte centrale overloop is uitgerust met een daklicht en geeft toegang tot alle ruimten; toilet met fonteintje, ruime slaapkamer aan de voor- en achterzijde.
Dubbele bewoning of kantoor/praktijk aan huis behoren tevens tot de mogelijke door huidige indeling en dubbele huisnummers.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1952;
- Woonoppervlakte: 133 m2;
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht;
- Energielabel C;
- 2 huisnummers in de BAG, mag weer teruggebracht worden tot 1 huisnummer indien gewenst;
- Woz waarde no. 13, € 316.000,- (2021)
- Woz waarde no. 13a € 320.000,- (2021)
- Nieuw pannendak 2019;
- Volledig voorzien van dubbele beglazing;
- Dubbele eletra meters, dubbele CV ketel;
- Projectnotaris Van Buttingha Wichers Notarissen;
- Gezien het bouwjaar van de woning zal er in de VBO koopakte een ouderdomsclausule en materialenclausule, alsmede een niet zelfbewoningsclausule worden opgenomen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Omschrijving

Op unieke locatie in Scheveningen, aan een doodlopend straatje met zicht op de duinen, familiehuis met diepe tuin welke momenteel als 2 woningen in gebruik is. Het betreft een parterrewoning en dubbele bovenwoning met eigen huisnummers en meters welke eenvoudig weer terug te brengen is naar één tussenwoning.
De woning is zeer bijzonder gelegen in een rustige, autoluwe straat nabij het natuurgebied Meijendel en tegen de duinen en het strand. De voorzieningen van Scheveningen Noord en haar prachtige boulevard met restaurants, winkels en andere voorzieningen liggen binnen handbereik. Daarnaast zijn uitvalswegen en het openbaar vervoer nabij gelegen.

Details over de woning

Overdracht

Vraagprijs
€ 650.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Tussenwoning
Bouwjaar
1952

Ligging

Buurt
Belgisch park
Plaats
Den Haag
Etage
1e + 2e + 3e etage
Indeling woning

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
133,0 m2
Perceeloppervlakte
0,0 m2
Overige inpandig
0,0 m2
Inhoud
0,0 m3
Geb.buitenruimte
0,0 m2

Indeling

Aantal kamers
0
Aantal slaapkamers
0

Energie

Warm water
Aardwarmte
Verwarming
Energielabel