Verhuurd: Woning Nassau Odijckstraat in Den Haag

Ruime, lichte 2 kamer zolderetage

Indeling

Gemeenschappelijke entree. Trap naar 3e etage. Overloop. Lichte woonkamer (24m2) met schouw. Ruime L-vormige slaapkamer (35m2) met een en-suite badkamer met douche, wastafel en toilet. Aparte keuken (keukenapparatuur ter overname).

Omschrijving

Dit sfeervolle ruime appartement is gelegen in een zeer rustige straat van het Benoordenhout. De winkels van de Weissenbruchstraat (incl. Albert Heijn) liggen om de hoek en de gezellige Denneweg, Frederikstraat en Hoytemaplein liggen op loopafstand. Ook het Centraal Station ligt op loopafstand.  De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van de snelwegen, scholen en internationale organisaties.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-11-2022
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Benoordenhout
Plaats
Den Haag
Etage
3e etage
Oppervlakte
63,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 960,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 10,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
25,-
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 995,-