Testimonials

Hier vind je de ervaringen van klanten van A&N Vastgoed. Onderaan de pagina kan je zelf een review achterlaten. Of bekijk onze reviews op Google.

Bekijk onze google reviews

Willem van Huis 08-01-2021
Alle lof voor A&N, nadat ik aangegeven had dat ik mijn huis wilde verkopen hebben ze alles geregeld. Het huis is binnen 1 week verkocht en binnen 3 weken ook al overgeschreven. Ik heb er zelf weinig aan hoeven doen. En op alle vragen die ik had hebben ze duidelijk geantwoord.

Vlotte en duidelijke communicatie. Tijdens bezichtigingen gedegen informatie en genoeg tijd voor vragen en een rondleiding. A&N heeft mij super goed geholpen met mijn woningzoektocht en bijbehorende vragen.

J. Drenth 08-01-2021
Inge Oosthuizen 21-01-2021
We had a fantastic experience and I can’t recommend Nanne Blok enough. Very professional, great communication and we were involved in every step. When selling our home. We are very happy with the service that we received. Nanne went above and beyond our expectations.
Namita Bhuyan 21-01-2021
I worked with Nanne Blok for my house hunting in Den Hague. It was an awesome experience with her starting from advice on the localities in the city to timely advices on the property and its worth. She is really good with timely communications with all parties involved , clear expectation setting and coordinations .Unfortunately due to corona we couldn’t meetup during the viewing however she ensured we stay in continuous touch by being available for all my questions all the time which eventually helped me choose my dream home with right advice . Definitely recommend her without a second thought!!

Uitstekende service en zeer deskundig!

Jochem Lammersma 25-01-2021

Fijne en snelle communicatie. Alles was snel en goed geregeld!

Katja Stam 16-03-2021

Uitstekend geholpen door al het personeel, zeer vriendelijke mensen en erg meedenkend. Bedankt voor de goede service!

Susanne Stalpers 16-03-2021
Mila I 26-03-2021
Heel snel en deskundig geholpen!
Marloes Stam 27-03-2021
Goede ervaring, alles werd snel en professioneel geregeld!

Al 20 jaar zeer prettig

RJ Lapré 06-04-2021
Damien de Niet 17-04-2021
Goede service en klantvriendelijkheid. Altijd bereid vragen te beantwoorden. Binnen 3 maanden een apartement wat echt bij me past.

Heel fijn contact. Er werd snel gecommuniceerd en goed meegedacht.

Christina van Engelen 20-04-2021

Super fijne ervaring! Afspraken worden netjes na gekomen. Bedankt voor alles.

Esma Afkir 25-04-2021

Wat een geweldige aankoopmakelaar, behulpzaam snel en transparant. Ik ben maanden op zoek geweest naar een huis maar heb via A&N binnen een week mijn huis gevonden. Woensdag een bezichtiging gehad en de volgende woensdag kreeg ik de sleutels. Wat een toppers daar, dank jullie wel!!

Casper Beerends 20-05-2021
Isabelle Franken 25-05-2021
Zeer positief! Goede, snelle en duidelijke communicatie, erg vriendelijke werknemers!

Zeer goede ervaring gehad met A&N. Heel fijne service en ik ben erg goed geholpen. Toen ik deze aankoopmakelaar tegenkwam had ik binnen no time een geschikte woning gevonden.

Berber Schouw 03-06-2021
Lars Bulder 03-06-2021
Wij zijn erg blij dat wij via A&N Vastgoed een hele fijne huurwoning hebben gevonden. Alles is goed en vlot geregeld en de communicatie is heel prettig verlopen!

I am very happy about the support received by A&N Real Estate. I managed to secure the apartment in less than a week. Lisa was very quick in replying to my questions and she supported me in during the process. I would really recommend this estate agent, and I was very happy with the service.

Giulia Bellalbero 04-06-2021
Marie-Louise van Eck 18-06-2021
Heel snel en op een fijne manier een huurwoning kunnen regelen! Vragen werden snel beantwoord en ze was altijd vriendelijk!

Een erg prettige ervaring. Goed bereikbaar, snelle en heldere communicatie. Wij zijn erg tevreden over hoe we geholpen zijn.

Julia vd Elsen 23-06-2021

We zijn goed geholpen. Lisa was erg behulpzaam, professioneel en vriendelijk. We zijn erg blij met onze nieuwe huurwoning.

Nina B 12-07-2021

We had a very pleasant experience throughout the whole process. Stephanie helped us with everything and we could not be happier. Fast and clear communication whenever we had questions and very friendly. Would definitely recommend!

Marina Anton-Gomez 19-08-2021

We hebben een bijzonder fijne ervaring gehad met A&N vastgoed. Nanne Blok heeft ons heel goed begeleid in onze zoektocht naar een nieuw huis en zeer goed geadviseerd. Ook de verkoop van ons huis verliep uitstekend en helemaal zoals wij dat wensten. Het hele proces is gelopen zoals we dat samen van te voren uiteengezet hadden. De professionaliteit en toewijding van Nanne Blok is buitengewoon.

L Veenstra 01-09-2021
Calvin Wijnveen 11-11-2021
Leuke woning op de website gevonden, snel een bezichiting en ineens hebben wij een plek om te wonen! Alles ging soepel en al onze vragen waren snel beantwoord.
Grigore Alin 25-11-2021
I would like to formally thank the wonderful people at A&N, especially Gerard and Nancy for their relentless support in finding an appropriate accommodation tailored to my needs. They have been very prompt each time and highly professional in our relationship. While I am a Romanian national, this hasn't stopped them from securing the best deal and patiently scheduling viewing and interviews with respective homeowners. I would recommend their services any time. Thank you again.

Buiten gewoon tevreden!

Toha Baedi 16-12-2021
Rilana Doolhoff 21-12-2021
Dit was mijn eerste ervaring met een huurhuisje zoeken. Ik ben enorm blij met A&N vastgoed! Ze reageren altijd heel snel, regelen alles vlot en je mag altijd met vragen bij ze terecht! In mijn geval extra dank aan Lisa voor alle bezichtigingen die heel soepel verliepen. Ook met het afronden ben ik heel tevreden!

A&N vastgoed heeft mij super goed geholpen, ik had met spoed een woning nodig en dankzij de hulp van deze fantastische mensen was dit binnen een week gerealiseerd. De communicatie was zeer goed, er werd snel gehandeld en alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Ik heb dan ook zeer positieve ervaringen met A&N vastgoed.

Carolien Scheper 06-01-2022

Geef jouw mening over A&N Vastgoed

We horen graag wat jouw ervaring. Je helpt ons enorm met deze feedback. Daar kunnen we immers van leren. Alvast bedankt!

Geef hieronder aan hoeveel sterren u ons geeft.
1=slecht, 2=matig, 3=redelijk, 4=goed, 5=uitstekend