Persoonlijk en servicegericht: jouw verkoopmakelaar

A&N Verkoop – Your Housing Matchmaker.

Het kopen van een woning die past bij je persoonlijke situatie is een uitdaging.

Om een goede kans te maken en een realistisch bod te doen, is een ervaren aankoopmakelaar onmisbaar.

Maak gebruik van ons netwerk in de woningmarkt. Met onze ervaring en kennis van de lokale markt behartigen wij jouw belangen.

Wij behoren tot de nieuwe generatie makelaars, informeel, modern en ambitieus. Een fris makelaarskantoor voor de aankoop van jouw woning.

Alles omtrent de aankoop van jouw potentiële woning gaat in goed overleg met jou.

KIEZEN – KIES VOOR EEN INFORMEEL, MODERN MAKELAARSKANTOOR Stap 1

Stap 1: Kies voor A&N Verkoop

Wij werken doelgericht waarbij wij betrokkenheid en service belangrijk vinden. Korte lijnen in de communicatie is een must bij een succesvolle verkoop.

Wij signaleren, adviseren en bemiddelen van het begin tot eind voor jou. Transparantie en eerlijk advies is wat je van ons kan verwachten.

Jouw verkoopmakelaar helpt jou om jouw woning goed in de markt te zetten en komt op voor jouw belangen als verkoper.

Door onze persoonlijke aanpak neemt de verkoopmakelaar alle werkzaamheden uit jouw handen: van het promoten van jouw woning tot en met de sleuteloverdracht. Dat scheelt tijd en geeft rust, want bij het verkopen van een woning komt veel kijken.

Onze makelaars kennen de Haagse markt, beschikken over grondige, specialistische kennis en hebben een groot netwerk van potentiële kopers opgebouwd.

Wij kennen de regels van het spel en volgen de dagelijkse ontwikkelingen.

Hierdoor kunnen wij je goed informeren over de verwachten opbrengsten en beste strategie voor de verkoop van jouw woning.

 

VRAAGPRIJS - EEN PASSENDE VRAAGPRIJS Stap 2

Stap 2: Bepaal de vraagprijs

Direct de juiste prijs voor jouw woning in de markt zetten is van doorslaggevend belang.

Om tot een scherpe vraagprijs te komen, inspecteren wij jouw woning grondig. Daarnaast doen wij uitgebreid ons huiswerk: wij raadplegen diverse registers, databases en andere informatiebronnen.

Wij kijken naar de bouwkundige staat en naar de kwaliteit van de woning en controleren bestemmingsplannen en milieuaspecten. Op basis van alle informatie geven we jou advies over de vraagprijs. Jij bent altijd diegene die de uiteindelijke beslissing maakt.

PUBLICEREN - JOUW WONING OP DE MARKT BRENGEN Stap 3

Stap 3: Communicatie strategie

Publiciteit is essentieel om potentiële kopers te interesseren. A&N Verkoop is creatief in de inzet van diverse communicatiekanalen.

Van promotiemiddelen bij jou thuis tot media bij ons op kantoor. Van het plaatsen van jouw woning op onze website, het adverteren op Funda.nl, Facebook, Instagram tot het organiseren van Open Dagen.

Samen bekijken wij wat in jouw situatie de juiste strategie is. Timing is key.

Informatie verstrekken aan de potentiële kopers is ontzettend belangrijk. A&N Verkoop kiest bewust voor een duurzame manier van presenteren.

Jouw woning krijgt een eigen website waar geïnteresseerden alle informatie kunnen inzien. Wij printen geen verkoopbrochure of andere papieren.

BEZICHTIGINGEN - DE JUISTE MATCH VINDEN Stap 4

Stap 4: Geïnteresseerden ontvangen

A&N Verkoop coördineert en begeleidt alle afspraken. Wij kiezen altijd voor individuele bezichtigingen waarbij we voor elke mogelijke koper tijd en aandacht hebben.

Wij informeren de potentiële koper en de aankoopmakelaar uitgebreid over de status en bijzonderheden van jouw woning. Door ons persoonlijk aandacht en contact kunnen wij de kandidaat-kopers goed inschatten.

Deze informatie geeft waardevolle input voor de vervolgstappen:

Hoe kunnen we de verkoopstrategie optimaliseren om tot het beste eindresultaat te komen?

ONDERHANDELINGEN - STRATEGIËN EN ADVIES Stap 5

Stap 5: Onderhandelingen voeren

Zodra wij een bod ontvangen, bespreken we dit uitvoerig met jou. Wat vinden we van dit bod, wat zijn de voorwaarden en in welke planning resulteert dit bod?

Wij geven onze eerlijke mening en zullen altijd proberen met jou de juiste balans tussen het zakelijk en emotionele aspect te vinden Wij adviseren je over de vervolgstrategie. Uiteindelijk bepaal jij de vervolgstappen.

Jouw verkoopmakelaar onderhandelt namens jou. Jij houdt de regie, wij onderhouden de contacten. Goede samenwerking leidt tot het optimale resultaat.

A&N Verkoop begeleidt elke stap van het verkoopproces. Jij beslist. Dat vinden wij belangrijk.

OPSTELLEN - VAN KOOPAKTE Stap 6

Stap 6: De koopovereenkomst opstellen

Wanneer de onderhandelingen succesvol zijn verlopen, stelt A&N Verkoop het concept van de koopovereenkomst op.

In deze overeenkomst bevestigen wij de gemaakte afspraken, zoals overeengekomen som, de datum van de overdracht en de eventuele ontbindende voorwaarden.

Het concept wordt door A&N Verkoop aan de kopende partij voorgelegd.

Na goedkeuring van het concept zorgen wij ervoor dat de koopovereenkomst met alle benodigde handtekeningen wordt ondertekend.

Jouw verkoopmakelaar zorgt ervoor dat stukken bij de notaris komen. Samen maken we de planning voor het notarieel transport, de oplevering van jouw woning en de sleuteloverdracht.

OVERDRACHT - GEFELICITEERD MET DE VERKOOP VAN JOUW HUIS! Stap 7

Stap 7: Het passeren van de akte van levering bij de notaris

Zodra de notaris de koopovereenkomst heeft ontvangen, wordt een afspraak ingepland voor het ondertekenen van de akte van levering. Dit wordt ook wel 'notarieel transport' genoemd.

Vóór het notarieel transport wil de koper jouw woning inspecteren: verkeert jouw woning in de afgesproken staat?

Jouw verkoopmakelaar begeleidt deze inspectie. Ook zijn wij samen met jou bij het notariële transport aanwezig. Na het tekenen vindt de sleuteloverdracht plaats. Jouw woning is echt verkocht.

Verkoopopdrachten worden uitgevoerd door onze collega-makelaars van zusterbedrijf Lindy Nikken Real Estate, tevens onderdeel van Windmill Groep.

Vragen over het verkopen van jouw woning?

Aarzel niet en vul het contactformulier in. Op werkdagen nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Contactformulier