Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar?

Bij het aankopen van woning als investeringsobject is een ervaren aankoopmakelaar onmisbaar. De blik van de aankoopmakelaar die de verhuurmarkt in Den Haag goed kent, draagt bij aan het uitbrengen van het juiste bod op het juiste pand.

We houden rekening met de geldende wet –en regelgeving waaronder de wet Opkoopbescherming in de gemeente Den Haag.

Wij rekenen samen met jou door welke woning op de lange termijn het gewenste rendement oplevert.

Maak gebruik van ons netwerk in de woningmarkt. Met onze ervaring en kennis van de lokale markt behartigen wij jouw belangen.

INVENTARISATIE - KENNISMAKING MET ADVIES Stap 1

Stap 1: Inventarisatie wensen

Tijdens het oriënterend gesprek met onze aankoopmakelaar inventariseren we jouw wensen. We bespreken jouw situatie en verwachtingen.

Naar wat voor een type woning ben je op zoek? Hoe ziet je gewenste woningportefeuille eruit?

Samen bepalen we welk type woning geschikt is als beleggingsobject, rekening houdend met de geldende wet –en regelgeving in Den Haag.

ZOEKOPDRACHT - EEN PASSENDE MATCH VINDEN Stap 2

Stap 2: De zoektocht begint

Onze aankoopmakelaar stelt een zoekopdracht in waarbij je regelmatig e-mails ontvangt met nieuw aanbod van woningen binnen de gestelde criteria.

Dagelijks deskresearch van het aankoopteam resulteert in een lijst van woningen die aan jouw zoekwensen voldoen.

De aankoopmakelaar filtert de meest interessante objecten uit de woninglijst. Samen bespreken jullie welke woning interessant genoeg is voor een bezichtiging.

BEZICHTIGING - AFSPRAAK INPLANNEN Stap 3

Stap 3: De eerste bezichtiging

Onze aankoopmakelaar plant de eerste bezichtigingen in.

Tijdens de bezichtiging kijken we kritisch naar de bouwkundige staat van het object en de realistische marktwaarde van de woning.

Ook zal de makelaar zich verdiepen in de stukken die bij woning horen, zoals de VvE documenten, erfpacht, erfdienstbaarheden, kadaster, bestemmingsplan, bodeminformatie en overige juridische stukken.

HET BOD - HET JUISTE BOD OP DE JUISTE WONING Stap 4

Stap 4: Een ideale verhuurwoning

Samen bespreken we alle relevante aspecten en wegen we de voor en tegens goed tegen elkaar af.

Onze makelaar geeft jou advies over de hoogte van een realistisch bod. Uiteraard ben jij diegene die bepaalt welk bod je op welke woning wilt uitbrengen.

Het bod wordt door onze makelaar aan de verkopende partij aangeboden. Mogelijke onderhandelingen worden in nauw samenspraak met jou gevoerd.

CONCEPT - DE ADMINISTRATIEVE ZAKEN Stap 5

Stap 5: Concept koopovereenkomst

Na een succesvolle onderhandeling wordt het concept van de koopovereenkomst opgemaakt en aangeboden door de verkopende partij.

Jouw aankoopmakelaar controleert deze overeenkomst.

Wanneer alle afspraken correct zijn opgenomen in de akte wordt deze aan jou voorgelegd. Wensen voor wijzigingen kunnen worden besproken met de verkopende partij.

Zodra de financiering rond is, kan er worden overgegaan tot het tekenen van de koopovereenkomst en overdracht van de woning.

TEKENEN - VAN KOOPOVEREENKOMST Stap 6

Stap 6: Tekenen van de koopovereenkomst

Wij begeleiden je bij het tekenen van de koopovereenkomst. Tijdens de tekenafspraak wordt de koopovereenkomst nogmaals uitgebreid doorlopen.

Nu kunnen we de planning maken om toe te werken naar een succesvolle verhuring met minimale leegstand van jouw woning.

OVERDRACHT - GEFELICITEERD MET JOUW INVESTERING Stap 7

Stap 7: De juridische overdracht bij de notaris

Jouw aankoopmakelaar controleert vooraf het concept van de leveringsakte en de nota van afrekening die door de notaris worden aangeleverd.

A&N Vastgoed is aanwezig bij de overdracht bij de notaris. Hierna is het officieel, je bent de nieuwe eigenaar van jouw beleggingspand.

Vragen over onze aankoopbegeleiding?

Vragen over onze aankoopbegeleiding? Heb je vragen over onze aankoopbegeleiding voor woningen voor de verhuur? Aarzel niet en neem contact met ons op. Dat kan telefonisch, per mail of vul het contactformulier in.

Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Contactformulier