Verhuurd: Woning Laan van Meerdervoort in Den Haag

Leuk 2 kamer appartement met ruime en zonnige tuin

Indeling

Gedeelde entree. Deur naar appartement. Binnenkomst in de lichte voorkamer van 5x3.3 die voorzien is van een schouw. De achterkamer van 5.1x4.05 heeft openslaande deuren naar een ruime, zonnige tuin. Vanuit de achterkamer is een kleine gang te bereiken met een toilet met fontein en toegang tot de keuken. De ruime keuken van 3.3x2 is voorzien van een gasfornuis met oven en heeft toegang tot de tuin en de douche.
Let op: De door de huurder aangebrachte hoogslaper in de achterkamer kunnen in overleg behouden blijven.

Omschrijving

Deze ruime twee kamer woning is voorzien van CV, laminaat, een schouw en een ruime tuin! Ideaal gelegen en op loopafstand van het winkelgebied van de gezellige Fahrenheitstraat met diverse winkels. Ook in de nabijheid van het strand en de duinen, sportvoorzieningen en scholen / The International School. Het openbaar vervoer stopt voor de deur met directe verbinding naar het centrum van Den Haag en Centraal Station.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-10-2022
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Bomenbuurt
Plaats
Den Haag
Etage
begane grond
Oppervlakte
60,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.135,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.150,-