Verhuurd: Woning Koningin Emmakade in Den Haag

Fraai licht 2 kamer appartement

Indeling

Entree op de begane grond welke direct toegang geeft tot de woonkamer. In de woonkamer (6x5m) mis voorzien van een open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur.  Ruime slaapkamer van 4x3.6 met daglicht vanuit een dakraam. Luxe badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Omschrijving

Dit keurige en heel licht appartement is voorzien van CV, laminaat, fraaie ornamenten en hoge plafonds. Het is gelegen in een statig herenhuis in een mooie wijk nabij winkels, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. In 5 minuten fietsen bent u in het centrum van Den Haag welke is voorzien van veel winkels, restaurants, cafés, kroegen en 2 bioscopen. Voldoende parkeergelegenheid (met parkeervergunning).

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks gezamenlijk inkomen van 48.300 euro. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist en vastgoedfotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Duinoord
Plaats
Den Haag
Etage
begane grond
Oppervlakte
40,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
1
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 755,-
TV
10,-
Internet
25,-
Servicekosten
€ 30,-
Gas/electra
150,-
Water
25,-
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 995,-