Verhuurd: Woning Blois van Treslongstraat in Den Haag

Zeer fraai 3 kamer appartement met balkon

Indeling

Gedeelde entree begane grond. Trap naar eerste etage. Entree appartement, u komt direct binnen in de ruime en lichte woonkamer (7,4x3,3m). De voorzijkamer is opengebroken en voorzien van een fraaie, moderne open keuken met bar (2,8x2,1m). Middels een halletje komt u in de zeer ruime en lichte slaapkamer aan de achterzijde (4,9x3,3/2,8). Een tweede, kleinere, slaapkamer (deze is nu ingericht als studeerkamer) bevindt zich eveneens aan de achterzijde (2,6x2,7/2,1). Deze heeft ook de toegang tot het balkon (3m2, op het oosten). Via het halletje heeft u ook toegang tot de nette, maar beknopte badkamer die voorzien is van een douche, toilet en wastafel. Er is ook nog een aparte ruimte met een wasmachine/droger combinatie.

Omschrijving

Fraai (in 2020 geheel gerenoveerd) 3-kamer appartement op de eerste etage met balkon in het gewilde Geuzenkwartier. De woning is gelegen op loopafstand van strand, zee en de haven van Scheveningen en om de hoek van winkels aan het Frederik Hendriklaan. Ook het centrum van Den Haag ligt op fietsafstand. Nabij OPCW, Europol, Yugo Tribunal en diverse sportfaciliteiten zoals tennis, voetbal, hockey, paardrijden en handbal. Openbaar vervoer, (tramlijn 16 en bus 21 en 24), uitvalswegen via Westlandroute en Hubertustunnel.

Het betreft een geheel gemeubileerde woning, dus u kunt er zo intrekken!

Senior Verhuurspecialist

Lindy Ongkiehong

Deze woning is recentelijk verhuurd. Helaas kun je dus niet meer reageren. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd de meest actuele woningen.

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-3-2023
Oplevering
Gemeubileerd
Type
Appartement
Buurt
Geuzenkwartier
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
65,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
1
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.190,-
TV
20,-
Internet
30,-
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
250,-
Water
20,-
Meubileringskosten
€ 50,-
Totale huurprijs
€ 1.575,-