Verhuurd: Woning Laurierstraat in Den Haag

Leuke 4-kamer portiekwoning in de gezellige heesterbuurt

Indeling

Entree op eerste etage. Hal met twee inbouwkasten. Lichte woonkamer 5,7x3,5. Drie slaapkamers van respectievelijk 4x4, 3x3 en 3x2,5. Nette keuken voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Beknopte badkamer voorzien van douche en wastafel. Apart toilet. Balkon aan de achterzijde.

Omschrijving

Het gehele appartement is net opnieuw geschilderd en voorzien van nieuwe laminaat vloeren, nieuwe ramen, nieuwe douche en toilet. De Heesterbuurt in het Valkenboskwartier is een rustige en gezellige woonwijk die erg centraal gelegen is. Alle benodigde voorzieningen zijn in de buurt te vinden. Strand, zee en de duinen van Kijkduin en Scheveningen liggen op fietsafstand. De boodschappen kunnen gedaan worden in de gezellige Fahrenheitstraat of Weimarstraat. Het openbaar vervoer met de tram- en buslijnen naar het centrum van Den Haag ligt op loopafstand.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Heesterbuurt
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
68,0 m2
Slaapkamers
3
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.135,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.150,-