Te Huur: Woning Hugo Verrieststraat in Den Haag

Net 2 kamer appartement met een balkon

Indeling

Entree op de begane grond, trap naar de 1e etage. Entree appartement. Ruime woonkamer van 5x4 met en suite slaapkamer van 5x3.6 met openslaande deuren naar een zonnig balkon van 4x1 aan de achterzijde. Nette keuken van 3x2. Douche met wastafel. Apart toilet op de gang. Foto's niet aanwezig wegens bewoond huis. Bent u geïnteresseerd in dit appartement? Stuur dan een e-mail naar nancy@anvastgoed.nl

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV, stoffering en een zonnig balkon. Gelegen nabij winkels, Bowling Vereniging Hofstede-Rijswijk, meerdere mooie parken en openbaar vervoer (bus 18 en station Den Haag Moerwijk). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in 10 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks gezamenlijk inkomen van 48.300 euro. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Deze woning bekijken? Word A&N member en reageer direct op woningen. Met dit lidmaatschap kan je een jaar lang onbeperkt woningen bezichtigen.

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Laakkwartier-West
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
44,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
1
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 715,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 10,-
Gas/water/electra
€ 125,-
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 850,-