Verhuurd: Woning Margarethaland in Den Haag

Zeer centraal gelegen, gemeubileerd appartement met 2 slaapkamers, studeerkamer en zonnig balkon

Indeling

Entree via afgesloten gemeenschappelijke hal trappenhuis. Entree appartement. Hal. Ruime woonkamer, die doorloopt naar de L-vormige open keuken met bar en diverse inbouwapparatuur en veel werk- en bergruimte. Dit appartement heeft twee slaapkamers van resp. 15m2 en 11m2. Naast de twee slaapkamers is er nog een kantoor/studeerkamer van 7m2 die toegang geeft naar het beschutte, zonnige balkon op het zuidwesten. Dit balkon is ook bereikbaar vanuit de woonkamer. Badkamer is voorzien van ligbad, wastafel en wasmachine. Apart toilet. Eigen berging (3m2) op de begane grond.

Omschrijving

Prettig, rustig gelegen gemeubileerd appartement op de tweede verdieping van appartementengebouw in Mariahoeve. Het appartement heeft twee slaapkamers, kantoorruimte, veel bergruimte en groen uitzicht. Het appartement is zeer gunstig gelegen met o.a. een uitstekend gesorteerde supermarkt en treinstation Mariahoeve in de directe nabijheid. Binnen een paar minuten zit je op de snelweg, het centrum van Den Haag ligt op ongeveer een kwartier fietsen en ook het strand van Scheveningen is gemakkelijk bereikbaar.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Senior Verhuurspecialist

Lindy Ongkiehong

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-4-2023
Oplevering
Gemeubileerd
Type
Appartement
Buurt
Mariahoeve
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
85,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.355,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 20,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
€ 100,-
Totale huurprijs
€ 1.475,-