Verhuurd: Woning Badhuisstraat in Den Haag

Ruim dubbel boven huis, geschikt voor 3 woningdelers

Indeling

Entree begane grond. Trap naar eerste etage. Overloop. Ruime eetkamer (4x3.90) met toegang tot het terras (8m2). Keuken 4x2 voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de keuken is ook het toilet bereikbaar. Op deze etage bevindt zich de eerste slaapkamer, een ruime en lichte L-vormige kamer 5.80/5.00x4. Op de bovenste etage liggen de twee andere slaapkamers van 5.20/2.95x4 en resp. 4x2.80. De lichte badkamer is voorzien van douchecabine, wastafel en wasmachine.

Omschrijving

Deze lichte en ruime woning is zeer geschikt voor 3 woningdelers. Er zijn 3 slaapkamers en een gemeenschappelijke woon/eetkamer (met terras!). Gelegen midden in Scheveningen in een leuke winkelstraat. Het strand, de haven en het Westbroekpark liggen op loopafstand. Ook het openbaar vervoer in de directe nabijheid.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Senior Verhuurspecialist

Lindy Ongkiehong

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-4-2023
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
1e + 2e etage
Oppervlakte
86,0 m2
Slaapkamers
3
Aantal personen
3
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.495,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 0,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.495,-