Verhuurd: Woning Maaswijkstraat in Den Haag

Leuk 3 kamer appartement

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de 1e etage. Entree appartement. Lichte woonkamer van 6.5x3.8 met een schouw en twee sets openslaande deuren naar een balkon aan de voorzijde. Nieuwe semi-open keuken van 2x2 voorzien van apparatuur (o.a. een 4-pits gas kookplaat en afzuigkap). Hoofdslaapkamer van 3.8x3.5. Tweede slaapkamer van 3.5x2 met een deur naar een zonnig terras van 21 m². Nieuwe douche-toilet combinatie met een wastafel.

Bijzonderheden

De woning is modern en is voorzien van CV, mooie laminaat vloeren, een balkon aan de voorzijde en een ruim zonnig terras. Gelegen op een steenworp van winkels, het strand en de boulevard en loopafstand van een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan, kinderboerderij, zwembad De Blinkerd, het Westbroekpark met de mooie rozentuin, de haven en openbaar vervoer (bus 23 & tram 1, 9). Uitvalswegen (A4, A12 en A14) zijn in 10 minuten bereikt. Parkeren kan met een vergunning.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
48,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.010,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/water/electra
€ 25,-
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.050,-