Verhuurd: Woning Korbootstraat in Den Haag

Schitterend geheel gerenoveerd appartment met balkon

Indeling

Gemeenschappelijke entree. Trap naar tweede etage. Entree appartement. Grote woonkamer (6,2x3,3m). Nieuwe (gesloten) keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers, een van 3,4x3,3m en een kleinere van 2,5x2,2m welke toegang geeft tot een beknopt balkon.

Bijzonderheden

Dit compleet gerenoveerd appartement is gelegen in de haven van Scheveningen op loopafstand van diverse winkels, veel gezellige restaurants, cafés, het strand, de boulevard en openbaar vervoer (bus 22, tram 1, 11). Binnen 5 minuten fietsen bent u bij een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en het Westbroekpark met de mooie rozentuin. Voldoende parkeergelegenheid voor vergunninghouders. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 10 minuten bereikt.
Na de renovatie zullen er zsm nieuwe foto's gemaakt worden.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
48,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.060,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/water/electra
€ 20,-
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.095,-