Verhuurd: Woning Willem Beukelszoonplein in Den Haag

Zeer fraai 3 kamer appartement met zonnig balkon

Indeling

Entree begane grond. Trap naar eerste etage. Overloop voorzien van garderobe en apart toilet. Fraaie glazen deuren geven toegang tot de ruime en lichte woon/eetkamer. Aan de voorzijde bevindt zich een ruim en zeer licht L-vormige woongedeelte (4.95/2.60x6.75m) met een vaste trap naar de 2e etage. De keuken met eetgedeelte (5.02x2.87m) ligt aan de achterzijde. De moderne open keuken is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Middels de trap in de woonkamer (niet erg prominent aanwezig!) is er toegang tot de 2e etage. Op deze etage bevinden zich 2 slaapkamers (van 3.6x3.0m en resp. 4.25x2.60m) en in het midden een moderne badkamer. In de kastruimte van een van de slaapkamers staat een wasmachine. Deze luxe badkamer is voorzien van een douche, ligbad, wastafel, toilet en groot daklicht. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het zonnige balkon (3.7x2m).

Bijzonderheden

Dit sfeervolle gemeubileerde dubbel bovenhuis met beschermd stadsgezicht ligt in de Visserijbuurt, een rustige wijk op Scheveningen met weinig verkeer maar toch in de directe nabijheid van de winkelstraten Badhuisstraat en Keizerstraat, het Westbroekpark, de Scheveningse boulevard, het strand en natuurlijk het openbaar vervoer.

Sr Key Accountmanager

Nancy Doon

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gemeubileerd
Type
Appartement
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
1e + 2e etage
Oppervlakte
82,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.430,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/water/electra
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
€ 50,-
Totale huurprijs
€ 1.495,-