Verhuurd: Woning Gevers Deynootweg in Den Haag

Fraai appartement met een slaapkamer en groot terras nabij strand

Indeling

Gemeenschappelijke entree begane grond. Trap naar eerste etage Entree appartement. Ruime woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer toegang naar het grote zonnige terras (21m2 en middagzon). De keuken is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur zoals, koelkast, oven, 2 pits inductie kookplaat en vaatwasmachine. Nette slaapkamer. Moderne badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. Op de overloop staat een wasmachine/droger combinatie voor de bewoners van dit pand. 

Omschrijving

Dit fraai gemeubileerde appartement ligt op 150m van het strand en Boulevard.  Het appartement bevindt zich in een monumentale pand (1895) aan het begin van de Gevers Deynootweg. In dit pand bevinden zich 10 appartementen. Winkelen kunt u in gezellige Keizerstraat met een ruim aanbod van vele buurtwinkels, gezellige terrassen en een bibliotheek. Openbaar vervoer stopt voor de deur met een directe verbinding met het centrum van Den Haag, het Kurhausplein, het Centraal Station, Station Hollands Spoor en Delft. Parkeren middels parkeervergunning.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist en vastgoedfotograaf

Gerard Daniëls

Deze woning is recentelijk verhuurd. Helaas kun je dus niet meer reageren. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd de meest actuele woningen.

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-4-2023
Oplevering
Gemeubileerd
Type
Appartement
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
59,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.285,-
TV
35,-
Internet
15,-
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
175,-
Water
20,-
Meubileringskosten
€ 50,-
Totale huurprijs
€ 1.595,-