Verhuurd: Woning Dorpstraat, van in Den Haag

Fraai twee kamer appartement in groene omgeving

Indeling

Entree op de begane grond via een gedeelde gesloten opgang. Via een trap bereikt u de 1e verdieping waar het appartement gelegen is aan de achterzijde. Het appartement is voorzien van een ruime lichte woonkamer ca. 5.00x4.10 welke toegang biedt tot de slaapruimte ca. 3.70x3.60m. Tevens vind u de half-open keuken in de woonkamer. Deze keuken is uitgerust met een 4-pits inductie fornuis, een afzuigkap en een oven. Verder is er een badkamer (vanuit slaapkamer te bereiken) welke uitgerust is met een douche, wastafel en toilet. Er is een gemeenschappelijke wasmachine en droger (met muntjes).

Omschrijving

Dit goed onderhouden twee kamer appartement is gelegen in een mooi, groen en rustig gedeelte van het Statenkwartier. De badplaats Scheveningen en het centrum van Den Haag zijn beiden gemakkelijk bereikbaar met het OV of met de fiets.  In verband met geluidsoverlast zal er vloerbedekking worden gelegd in alle ruimtes. ALLEEN GESCHIKT VOOR 1 PERSOON

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Statenkwartier
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
46,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
1
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 985,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 10,-
Gas/electra
200,-
Water
20,-
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.215,-