Te Huur: Woning Dorpstraat, van in Den Haag

Leuk 2-kamer appartement

Indeling

Entree op de begane grond via een gedeelde gesloten opgang. Via een trap bereikt u de 1e verdieping waar het appartement gelegen is aan de achterzijde. Het appartement is voorzien van een ruime lichte woonkamer ca. 5.00x4.10 welke toegang biedt tot de slaapruimte ca. 3.70x3.60m. Tevens vind u de moderne open keuken in de woonkamer, deze keuken is uitgerust met een 4-pits inductie fornuis, een afzuigkap en een oven. Verder is er een badkamer (vanuit slaapkamer te bereiken) met douche, wastafel en toilet. Algemeen gebruik van wasmachine en droger.

Bijzonderheden

Appartement is voorzien van CV en is zeer goed onderhouden. Gelegen in een mooi en rustig gedeelte van het statenkwartier. Badplaats Scheveningen en het centrum zijn beiden gemakkelijk bereikbaar met het ov of met de fiets. ALLEEN GESCHIKT VOOR 1 PERSOON

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Deze woning bekijken? Word A&N member en reageer direct op woningen. Met dit lidmaatschap kan je een jaar lang onbeperkt woningen bezichtigen.

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 15-8-2022
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Statenkwartier
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
46,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
1
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 950,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
110,-
Water
20,-
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.095,-