Verhuurd: Woning Jacob Gillesstraat in Den Haag

Fraaie 5 kamer parterre woning met bijzondere indeling in het gewilde Statenkwartier

Indeling

Entree, hal met garderobe. Zeer riante woonkamer (54m2) met houten vloer en schoorsteenmantel, moderne open keuken voorzien van diverse inbouwappartuur, zeer lichte overdekte en verwarmde patio/tuinkamer(16m2) welke af te sluiten is en in te gebruiken als multifunctionele ruimte, ruime masterslaapkamer (18m2) met vaste kastenwand en jacuzzi. Separate badkamer met inloopdouche en dubbele vaste wastafel. In de tussen gelegen hal, welke bereikbaar is via de keuken, bevindt zich nog een apart toilet, wasruimte en opslagruimte.
Trap naar eerste etage; overloop. Hier bevinden zich nog twee slaapkamers.

Bijzonderheden

Deze 5 kamer parterre ligt in de Jacob Gillesstraat, een rustige woonstraat, doch slechts op enkele stappen verwijderd van de gezellige Frederik Hendriklaan met al haar fraaie winkels, leuke terrassen en mooie restaurants. Strand, haven, musea, groen en recreatievoorzieningen zijn op loopafstand. Vele gewilde en populaire basis- en middelbare scholen zijn in weinig minuten te bereiken, inclusief diverse internationale scholen. Op loopafstand van bedrijven en instellingen in de internationale zone. Goedkoop parkeren met vergunning voor de deur aan de openbare weg. Uitvalswegen zijn prima bereikbaar met weinig auto-minuten.

Vastgoed beheerder /Verhuurspecialist

Stephanie Sanchez

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Etage
Buurt
Statenkwartier
Plaats
Den Haag
Etage
bg + 1e etage
Oppervlakte
140,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
4
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.880,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/water/electra
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.895,-