Verhuurd: Woning Scheepersstraat in Den Haag

Geheel gerenoveerd 3 kamer appartement

Indeling

Entree op de begane grond. U komt binnen in een lange gang van 7.34x0.94 met een ruime bergkast. De lichte woonkamer van 6.00x2.82 aan de voorzijde heeft een ornamenten plafond. De lichte en ruime, nieuwe L-vormige keuken van 3.99x1.98 / 2.87. is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. De keuken heeft tevens toegang tot een buitenplaats van 4.35x1.92. De hoofdslaapkamer van 3.98x2.82 ligt aan de achterzijde en kijkt uit op de buitenplaats. De tweede slaapkamer van 3.04x2.87 is bereikbaar via de keuken en kijkt uit op de buitenplaats. Nieuwe douche-toilet combinatie van 2.12x0.94 met een wastafel.

Omschrijving

De woning is net geheel gerenoveerd en voorzien van nieuw schilderwerk, nieuwe laminaat vloeren, een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer. Het appartement is verder voorzien van CV, dubbele beglazing, mechanische ventilatie, ornamenten plafonds en een patio. Gelegen op een steenworp van winkels, de Haagse Markt, een mooi park, bibliotheek, kinderboerderij en openbaar vervoer (bus 25 en tram 6, 11, 12). Binnen enkele minuten fietsen bereikt u het centrum van Den Haag welke is voorzien van veel leuke winkels, gezellige restaurants, cafés, kroegen en 2 bioscopen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 10-15 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.

Foto's worden toegevoegd als de renovatie voltooid is.

Teamlead Verhuur/Sr Accountmanager

Anusha Kishoendajal

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Transvaalkwartier
Plaats
Den Haag
Etage
begane grond
Oppervlakte
55,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Nog onbekend
Type contract
Nog onbekend
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 550,-
TV
20,-
Internet
20,-
Servicekosten
€ 25,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 615,-