Verhuurd: Woning Loosduinsekade in Den Haag

Compleet gerenoveerd driekamer topappartement met balkon

Indeling

Op de Loosduinsekade nabij het kruispunt Regentesselaan en Paul Krugerlaan worden 4 nieuwe appartementen gecreëerd. Dit appartement ligt op de 3e etage en bezit 2 slaapkamers, een ruime en lichte woonkamer (27m2), nieuwe open keuken met diverse inbouwapparatuur en nieuwe moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. Groot balkon over de hele breedte met fraai uitzicht.

Omschrijving

Prachtige, in 2019 geheel gerenoveerd appartement op een centrale locatie in Den Haag. Naast de tramhalte, restaurants en winkels gelegen. En op 10 minuten fietsen van het Centrum van Den Haag. Huurprijs is excl. gas en elektriciteit.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Transvaalkwartier
Plaats
Den Haag
Etage
3e etage
Oppervlakte
47,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Nog onbekend
Type contract
Nog onbekend
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 940,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
20,-
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 975,-