Verhuurd: Woning Edisonstraat in Den Haag

Fraai 3 kamer appartement met een dakterras

Indeling

Portiektrap naar eerste etage. Entree. Hal. Ruime woonkamer van 40 m2 met glas in lood ramen en een stenen open haard. Lichte keuken van 3.5x1.8. Twee slaapkamers 3.5x3 en 2.5x2. Badkamer met een douche en vaste wastafel. Apart toilet. Zonnig terras 3x3.

Omschrijving

Deze zeer lichte woning is voorzien van CV, laminaat vloer, open haard, glas in lood ramen en dubbel glas. Dit appartement ligt heel gunstig met goede verbindingen naar het strand en het centrum (tram 12 en bus 21 bijna voor de deur en randstadrail 3 op 2 minuten loopafstand) en de gezellige Fahrenheitstraat voor al je dagelijkse boodschappen en meer aan het einde van de straat. Het centrum van Den Haag ligt op 10 minuten fietsen. Er is ook voldoende parkeergelegenheid (met vergunning).

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Valkenboskwartier
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
68,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.040,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 10,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.050,-