Te Huur: Woning Edisonstraat in Den Haag

Leuk 3 kamer appartement met terras

Indeling

Gemeenschappelijke entree op straatniveau, hal met meterkast, trap naar 2e verdieping. Lichte overloop. Lichte woonkamer van 4.5x3.85 met aansluitende (eet)kamer van 3.85x2.2 met een bovenlicht. Ruime slaapkamer van 4x3.5. Zijkamer van 3.5x2. Keuken van 2.5x2.5 voorzien van apparatuur. Eenvoudige badkamer met douche en toilet. Zonnig balkon van 3x2.5.

Omschrijving

Deze top-etage is gelegen in het Valkenboskwartier, tussen de winkelpromenade Weimarstraat en winkels van de de Fahrenheitstraat en beschikt over een lichte woonkamer met apart eetgedeelte, ruime slaapkamer met toegang tot een fijn terras en nog een tweede kleinere slaapkamer (nu gebruikt als inloopkast). Deze woning ligt op korte afstand van openbaar vervoer en diverse scholen. Groen-, sport- en recreatievoorzieningen zijn op enkele minuten fietsen bereikbaar.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Directie

Nancy Doon

Deze woning bekijken? Word A&N member en reageer direct op woningen. Met dit lidmaatschap kan je een jaar lang onbeperkt woningen bezichtigen.

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-5-2023
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Valkenboskwartier
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
64,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 965,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 10,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 975,-