Verhuurd: Woning Valkenboslaan in Den Haag

Leuke studio met apart slaapgedeelte

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de 2e etage. Entree studio. De woonkamer heeft een luxe open keuken voorzien van apparatuur en een apart slaapgedeelte dat is afgescheiden door een muurtje. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Apart toilet.

Omschrijving

Is voorzien van CV en mooi laminaat. Gelegen nabij de winkelstraten Weimarstraat, Fahrenheitstraat en openbaar vervoer (bus 20, 21, tram 12 en randstadrail 3). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn snel bereikt. Parkeren kan met een vergunning.    LETOP:  EEN BEZICHTIGING KUN JE AANVRAGEN VIA JE ACCOUNT.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks gezamenlijk inkomen van 48.300 euro. Voor meer informatie klik hier.

Junior Verhuurspecialist

Liana Geworgian

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-3-2023
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Studio
Buurt
Valkenboskwartier
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
26,0 m2
Slaapkamers
0
Aantal personen
1
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 660,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 10,-
Gas/electra
140,-
Water
15,-
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 825,-