Verhuurd: Woning Loosduinsekade in Den Haag

Prachtig in 2019 gerenoveerd 3 kamer appartement met zonnig balkon

Indeling

Gemeenschappelijke entree op begane grond, trap naar derde etage. Entree appartement. Woonkamer (5.45x3.2) aan de voorzijde met open keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer toegang tot het zonnige balkon met fraai uitzicht. Twee slaapkamers van resp. 2.65x2.5 en 3.2x2.9. Moderne badkamer (2x2) met douche, toilet en wastafel.

Omschrijving

Prachtige, in 2019 geheel gerenoveerd appartement op een centrale locatie in Den Haag. Naast de tramhalte, restaurants en winkels gelegen. En op 10 minuten fietsen van het Centrum van Den Haag. Huurprijs is excl. gas en elektriciteit.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 61.148 euro voor een persoon of 77.521 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-1-2023
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Valkenboskwartier
Plaats
Den Haag
Etage
3e etage
Oppervlakte
47,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 965,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 30,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 995,-